0 116

Nga Isaac ARNSDORF, Andrew HANNA dhe Kenneth P. VOGEL Një grup republikanësh në Kongres po bashkohet me politikanë të mbështetur nga Rusia në Evropën Lindore,...
0 72

Janë hedhur hapat e parë për ndërtimin e Xhamisë Qendrore të Tophanës në kryeqytetin e Maqedonisë, Shkup, e cila do të ndërtohet nga ana...
0 60

Njëzet e gjashtë vjeçari I.K nga Tetova i cili ishte therur me thikë në pjesën e shpinës dhe qafës më 20 mars të këtij...
0 51

Senatori i Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Kryetar i Komisionit të Senatit për Forca të Armatosura John McCain, tha sot se është shumë...
0 72

Kriza politike në vend shkon drejt thellimit dhe jo drejt zgjidhjes së saj. Kështu deklarojnë analistët politik Petar Arsovski dhe Agim Jonuz, duke komentuar...
0 52

Më shumë se 1 muaj më parë, policia italiane dhe doganat kapën 8 ton kanabis sativa që kishte kaluar nëpër Shqipëri dhe do të...
0 45

Ardhja e izraelitit Yoram Frig në Shqipëri ka ngritur shumë dyshime për autoritet shqiptare të cilat e ndaluan në aeroport. Shkak u bë pajisja...
0 45

Shitësit në tregun e “Bit pazarit” ankohen se ka rënie të madhe të shitjes, pavarësisht se çmimet sipas tyre janë të arsyeshme. Ata thonë...
0 77

Që nga e diela në orën 02:00 të mëngjesit, më datë 26 mars, akrepat e orës do të ecin 60 minuta përpara, duke shënuar...
0 75

Autostrada nga Shkupi përmes Tetovës deri në Gostivar është në gjendje katastrofale. Vozitësit thonë se ky aks urgjentisht duhet riparuar pasi po bëhet i...