0 79

Praktika e deritanishme për caktim të kryetarit të komisionit për zgjedhje dhe emërime është që ky post t’i takoj grupit më të madh parlamentare....
0 74

A thua BDI po vazhdon t’i shërbejë VMRO-së është dilema që kanë parashtruar disa portale maqedonase, pasi deshtoi mbledhja koordinuese për shkak të Talat...
0 68

Pajisjet çdo herë e më shumë përdorin bateri kompakte liti-ion, kështu që vështirë është që të gjejmë më bateritë e vjetra dhe të mira...
0 71

Kryetarja e komunës së Tetovës kishte nderin që në Tetovë sot të promovojmë kopshit vertikal me myshqe vaskulare që bën pastrimin e ajrit dhe...
0 60

“Filluan takimet. Urgjentisht nevojitet qeveria e re që të zbatojë reforma. Nuk ka kohë për të humbur! Rruga evropiane është e hapur për Shkupin...
0 98

Sot, me rastin e shënimit të Ditës së pranverës – ditës së ekologjisë, ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor Bashkim Ameti, vizitoi komunën...
0 80

SPB Manastir parashtroi në Prokurorinë Themelore Publike në Manastir padi kundër katër personave të moshës prej 16...
0 128

Me rastin e shënimit të Ditës së Pranverës – Ditës së Ekologjisë, ministri i Mjedisit Jetësor dhe...
0 57

Prezantuesja e lajmeve pas një pauze të gjatë po i rikthehet sot profesionit. Zana Zhavellin sërish do ta shohin në ekranet televizive si prezantuese e...
0 67

Ajo po shijon pushimet e saj në parajsën tropikale. Dhe, Emily Ratajkowski nuk po i lë fansat pa i argëtuar derisa po qëndron për pushime...