0 330

Genta Ismajli vjen në një tjetër dimension ku shpalos planin e madh në karrierë shoqëruar me një set BOMBASTIK të fotografive.
0 189

Shkup, 18 mars – Arsimi i mesëm profesional, duke nis me vitin shkollor 2017/2018, nuk do të jetë më vetëm katër dhe trevjeçar, por...
0 149

Londra ka përfituar shumë nga diversiteti i popullsisë kështu duke ngritur standardet, ka deklaruar ish Ministri i Arsimit në Britani, Michael Gove. Madje Gove këto...
0 140

Varfëria na vjen prej vitesh e shekujsh si plagë e pashëruesmë,  hera herës si motiv i jetës apo si sinonim i pasurisë. Tek ecim...
0 298

Pas Chariot në SHBA tani vjen edhe një tjetër shërbim i tipit “Uber”, që funksionon vetëm me femra dhe ka për qëllim që t’i...
0 97

Stërzgjatjes së  krizës nuk i nevojitet  tensionim akoma më i madh. Nuk ka nevojë e njejta të nxitet edhe me fjalorë të brishtë nga...
0 119

Tifozët e klubit “Crvena Zvezda” kanë djegur flamurin e Shqipërisë dhe kanë bërë thirrje se nuk do të heqin dorë nga Kosova. Nëpër rrjete sociale...
0 112

Ndoshta jeni në mbipeshë dhe keni menduar që të ulni peshën trupore. Por nuk po gjeni mënyrën e duhur për ta bërë këtë. Mund të...
0 102

Zgjidhja që kanë ofruar ministria e pushtetit lokal dhe Bashkësia e njësive të vetëqeverisjes lokale që mandati i kryetarëve dhe këshilltarëve komunal të vlejë...
0 170

Mos funksionimi i ski liftave, mungesa e borës dhe sidomos mungesa e kujdesit për Kodrën e Diellit ka bërë që sezoni të përmbyllet me...