0 92

Opozita tani duhet të zgjedhë kryeparlamentarin dhe më pas të krijojë qeverinë, thotë ministri i jashtëm Nikola Popovski (39) për Der Standard. “Presidenti ka bërë...
0 68

Shkup – EVN Maqedoni nënshkroi memorandum bashkëpunimi me shkollën e mesme elektroteknike “Mihajlo Pupin” nga Shkupi. Me këtë memorandum krijohen kushte për formim të...
0 78

A po përgatitet VMRO-DPMNE të formojë njësite paramilitare me qëllim të pengimit të formimit të qeverisë së re? Redaksia e portalit Plus Info ekskluzivisht ka...
0 77

Konferenca për shtyp e kryeministrave të gjashtë vendeve të Ballkanit Perëndimor nuk ka shkuar si duhet. Në fakt, ajo është ndërprerë, për shkak të...
0 70

Shumë shpejtë do të përhapen veturat që voziten vet, mirëpo prodhuesi gjerman Porsche dëshiron të jetë përpara të tjerëve edhe në këtë aspekt. Inxhinierët e...
0 58

Sa herë që keni parë dikë në qytet, kafene dhe keni dashur ta shtoni në rrjetin e popullarizuar Facebook? Së shpejti kjo do të jetë...
0 108

Kryeministrja britanike, Tereza Mej e hodhi poshtë mundësinë për organizimin e referendumit të dytë për pavarësinë e...
0 93

Presidenti i Republikës së Maqedonisë Gjorge Ivanov, sot në Baku, realizoi takim me presidentin e Republikës së...
0 59

Ambasadori i Bashkimit Evropian Samoel Zhbogar theksoi qartë se çdo vend duhet të përqendrohet në rrugën e vet drejt eurointegrimeve. Nevojitet qeveri e cila...
0 66

Të paktën 160 pika ka vënë në shqyrtim në seancës e së martës Qeveria teknike e Maqedonisë. Përveç karakterit teknik disa nga pikat që...