0 124

Gjuha maqedonase ishte e shkruar në banknotat e ish Jugosllavisë edhepse maqedonasit ishin më pak se 8% në kuadër të federatës së atëhershme. Në...
0 96

Vëllai i vogël është i prekur nga kanceri dhe është duke vdekur, ndërsa ai mundohet që ta ngushëllojë ashtu siç mundet. Një fotografi e realizuar...
0 108

Kemi fjetur përgjatë gjithë këtyre viteve, andaj është koha të zgjohemi sa më parë. Shtresat e ozonit po zhduken, shtresat polare të akullit po...
0 84

Nga Xho HERBERT Në përmbledhje, prirja e trurit mashkullor është për të formuar lidhje me meshkuj të tjerë (p.sh. bandat e rrugës), të njihet dhe...
0 84

Ky është momenti kur Murat Jashari i dyshuari kryesor shihet duke hyrë në zyrën e Azem Vllasit, ku 5 min me pas ka dalë...
0 141

Ky është momenti kur Murat Jashari i dyshuari kryesor shihet duke hyrë në zyrën e Azem Vllasit, ku 5 min me pas ka dalë...
0 75

Avokati, Azem Vllasi, është plagosur sot, e hënë, nga Murat Jashri, i cili e ka pranuar edhe në dëshminë e tij në polici se...
0 95

Ka shumë arsye që të gëzoheni për iPhone 8, duke përfshirë madhësinë e tij të re, skanerin e fytyrës dhe mbushjes së shpejtë –...
0 77

Teksa Facebook thotë se mbrojtja e privatësisë së përdoruesve të tij është prioriteti kryesor, disa informacione do të bënit mirë që të mos i...
0 98

Real Madrid tani do të ishte i pozicionuar në vendin e tretë në La Liga, po të mos ishin golat vendimtarë të kapitenit të...