0 130

Shkup  – Groshë Kazakistani, domate Turqie, qumësht Bosnje, mish Brazili, patate Serbie, apo hudhra dhe gështenja Kine. Këto janë vetëm një pjesë e artikujve ushqimor...
0 112

“Bashkimi Evropian po bëhet një bashkëbisedues gjithnjë e më pak serioz në çështjet e zgjerimit, duke braktisur Ballkanin Perëndimor dhe si rezultat, dy shtete...
0 129

Shkup – Kompania shtetërore ELEM do të shpenzoj rreth 8 milionë euro për sigurimin e pasurisë dhe punonjësve. ELEM do t’i sigurojë kombinatin “TEC...
0 113

Tre të akuzuarit për rastin e Kumanovës që kanë dëshmuar sot i kanë thënë gjykatës se në Maqedoni kanë hyrë të përshpejtuar procesin e...
0 119

Kjo lëvizje vjen si pjesë e strategjisë së prodhuesit Gjerman për të qenë në krye të teknologjive të reja pas skandalit të emetimeve që...
0 130

Kompania gjermane Audi, ka bërë të ditur se do ta lansojë një njësi të limituar të modelit RS6+ që është kombinim, mes veturës së...
0 133

Nicole Kidman është shfaqur krejtësisht e zhveshur në episodin e radhës të “Big Little Lies”. Skena seksuale kishte të bëjë me dhunën në familje,...
0 100

Këngëtarja Enca Haxhia së fundmi ka mahnitur me fotografitë e publikuara. Një e tillë që po qarkullon në media është tejet përvëluese. Si duket asaj nuk...
0 115

Vendosja e emigrantëve që vijnë në territorin e Republikës së Maqedonisë prej një vendi-anëtar i Bashkimit Evropian...
0 149

Një kryerës i panjohur mbrëmë ka vjedhur dy çanta me qarkullim ditor nga një pompë benzine në...