0 201

Në Maqedoni kriza politike po thellohet gjithnjë e më tepër,dhe në këtë lojë fatkeqësisht janë të përfshirë edhe politikanët shqiptarë. Megjithatë sipas njohësve të...
0 142

Botës po i kanosen më shumë rreziqe nga Europa që nga koha e Luftës së Ftohtë, shkruan Financial Times. Fjalimi i Jean-Claude Juncker mbi dyshimet...
0 157

Prokurorja Speciale, Fatime Fetai në mënyrë kategorike ka kundërshtuar raportimet që u publikuan sot në disa media maqedonase se ajo do të shkarkohet...
0 135

Fjalimi i kryetares komunës së Tetovë Teuta Arifi Të nderuar qytetarë Të nderuar këshilltarë, Të nderuar përfaqësues të medieve, Të nderuar të pranishëm, Urime 3...
0 108

Ky këlysh pande, padyshim që mund të jetë më i ëmbli në botë. Vogëlushi ndodhet në qendrën e mbrojtjes së këtyre kafshëve dhe e...
0 91

Njohësit e marrëdhënieve ndërkombëtare thonë se presidenti i Maqedonisë, Gjorgje Ivanov do të duhej t’i merrte seriozisht mesazhet e fundit të shefes së politikës...
0 83

Viti 1994 do të sillte një shtrëngatë të vërtetë në marrëdhëniet shqiptaro-greke në kontekstin e pasrrëzimit të komunizmit. Ndonëse qielli i këtyre marrëdhënieve nuk...
0 89

Ne kemi mbështetur dhe është detyrë kushtetuese të mbështetet faktorit politik shqiptar për të pasur një mekanizëm siç është platforma që partitë shqiptare kanë...
0 143

Telefoni LG G6 ishte njëri nga yjet në Kongresin botëror të telefonave mobilë në Barcelonë. Ky telefon me ekran 18:9 Full Vision ka ndikuar që...
0 122

Rënia më e madhe e përdorimit u vërejt tek mes 35 deri 44 vjecarëve Nëse ndjeheni më pak të kënaqur me Facebook se sa...