0 104

Sot pas orë 00:00 respektivisht me datë 1 prill është arrestuar Ministri i Punëve të Brendshme të Maqedonisë nga rradhët e BDI-së Agim Nuhiu...
0 96

Shkruan: Enis Miftari Nuk po arrijë që të kuptoj këtë absurditet, ku dy adoleshentë shqiptarë nga Kumanova të cilët shihet qartë që kanë qenë tepër...
0 80

Duke qene brenda nje teme te tille po shtoj dhe dicka tjeter por qe ka lidhje me nje trup qiellor shume me afer se...
0 91

Marrëveshja e Londrës e vitit 1953 për borxhin e Gjermanisë demonstron se qeveritë europiane dinë sesi ta zgjidhin një krizë nga borxhi duke lidhur...
0 86

Luan Kadriu dhe Llokman Sadiku, që të dy nga fshati Sllupçan i Likovës, janë dy të rinjtë që sot pasdite kanë hequr flamurin shtetëror...
0 77

Mbreti i Anglisë, Çarlsi II, natën e dasmës së nipit të tij dhe Mbretit të ardhshëm, Uilliam Oranzhit, qe dëshmitar i gjithë...
0 95

Gjermania është kampione e Evropës për riciklimin e mbeturinave. Materialet e ricikluara në këtë shtet janë deri katër herë më të vlefshme se mbeturinat...
0 128

Policia zbulon autorët e plaçkitjes së anglezit në Gostivar – VIDEO
0 116

Ka përfunduar pa asnjë vendim mbledhje e kryesisë qendrore të BDI-së sonte. E njëjta do të vazhdojë të hënën transmeton Shqipmedia. Përndryshe BDI-ja shqyrton mundësinë...
0 151

Televizioni “24 Vesti” raporton për tensione në Haraçinë, për shkak se rreth 600 shtëpi janë shkyçur nga EVN dhe qytetarët kanë dalë në protesta...