0 52

Lideri i BDI-së, Ali Ahmeti gjatë intervistës në televizionin 21, ka folur për takimet që janë zhvilluar...
0 63

Plot me energji pozitive, entuziazëm, me dëshirën për suksese të reja për mbarë shoqërinë dhe shtetin, me...
0 67

Gjashtëmbëdhjetë vjeçari nga fshati Arnaqisë, nxënës në shkollën fillore “Marija Kiri Skllodovska”, dje në bulevardin Brigada e...
0 84

Prej nesër, 1 janar 2017, shfrytëzuesit e transportit publik duhet detyrimisht të posedojnë kartelë elektronike edhe për...
0 89

Emigrantët të cilët kalojnë përmes Maqedonisë dhe Serbisë si rrugë e vetme drejt Europës më së shumti...
0 92

Na nevojitet periudhë e stabilizimit dhe fokusim në problemet reale, për punësime, për arsim dhe shëndetësi më...
0 112

Deri me 9 janar presidenti Gjorgje Ivanov duhet që ta ndaje mandatin ndaj kandidatit të partisë ose...
0 73

Festat le të na sjellin fuqi të re, gëzim të ri, mendime pozitive dhe shpresë të ripërtëritur...
0 119

Jemi mësuar të dëgjojmë histori të meshkujve që përdhunojnë femra, por nga Angli vjen një histori me...
0 113

Presidenti i ri amerikan Donald Trump, duke komentuar vendimin e presidentit rus që mos t’i përzë diplomatët...