0 131

Një rrahje makabre ka ndodhur mes disa të rinjve, nxënës, në Malishevë. Portali lokal ‘Malishevapress’ ka...
0 104

Tërmeti i fortë me fuqi 6/5 magnitudë që goditi mëngjesin e së dielës Italinë ka shkaktuar panik...
0 81

Në këto zgjedhje, qytetarët do të vendosin mes atyre që japin premtime të rreme dhe joreale dhe...
0 55

Themelimi i noteriatit në Republikën e Maqedonisë si shërbim publik bashkëkohor i vendosur për të plotësuar nevojat...
0 69

Pas mbarimit të gjykimit, Sllobodan Bogoevski në dalje para gazetarëve tha se po bëhet presion ndaj tij si dëshmitarë, gjë që sipas tij është...
0 67

Bëhet fjalë për ujin, kanellën, mollën dhe limonin, një përzierje e cila mund të bëhet bëhet në më pak se 20 minuta. Para së...
0 200

 Sektori bankar në Maqedoni është stabil, i sigurt dhe likuid. Të sigurta janë edhe kursimet...
0 92

Zeljka Rolovic u arrestua disa herë nga policia për organizim elitar të prostitucionit në Mal të Zi....
0 88

Më 06.02.2016 Forumi Rinor i Lëvizjes BESA e organizoi një aksion rinor, në të cilin e alarmoi faktin se zyrtarë të Bashkimit Demokratik për...
0 109

Një gjykatës nga Tetova i Gjyqit të Apelit në Gostivar është rrahur këto ditë në qendër të Tetovës shkruan portali Svedok nga burime anonime...