0 127

Brenda 5 viteve, numri i nxënësve në shkollat fillore të vendit është ulur për 13.553. Kjo ulje sipas të dhënave zyrtare të Entit Shtetërorë...
0 152

Afrim Veseli nga Cairi i Shkupi anëtar i grupit të Shvercerave është kreatori i videos dhe fyerjes ndaj tetovarëve. Në videon e postuar nga portali...
0 125

Shkodrane Zenuni Dardhishta sot në Beograd ka mbrojtur me sukses disertacionin e doktoraturës me temë: ”New Protectionism In Health Sector And Effects Upon Republic...
0 171

Një fotografi thonë se flet sa 1.000 fjalë. Ne kemi dëgjuar premtime të panumërta nga kryetarja e Komunës së Tetovës njëherit nënkryetare e BDI-së,...
0 101

“Bomba” e FBI-së për rihapjen e hetimit ndaj Clinton për përdorimin e një emaili privat ndërkohë që...
0 87

Një histori si në filma ka ndodhur në Greqi, në qytezën Kastri. Shkak është bërë një lidhje...
0 69

Tashmë pothuajse në të gjitha subjekt politike shqiptare kanë filluar kalkulimet për kandidatët që do të prezantohen në zgjedhjet parlamentare të 11 dhjetorit.Sic mëson...
0 94

Policia në Kriva Pallankë deri te Prokuroria Themelore Publike – Kriva Pallankë parashtroi padi penale kundër Z.Z.(33),...
0 91

Nga 1.783.715 persona të evidentuar në Listën zgjedhore të cilët kanë të drejtë të votës në zgjedhjet...
0 147

Banorët e fshatit Reçan kanë fituar terrenin e ri sportiv. Kryetari i Komunës së Gostivarit, Nevzat Bejta...