0 132

Një i ri ka lënë shtatzënë motrën e së dashurës, por tani po e vuan rëndë. Ai tregon se si ndodhi gabimi fatal, ndërsa...
0 179

Fytyra të zymta të zyrtarëve të BDI në hapjen e Shtabit zgjedhor në Kumanovë me 10 fusnkionar dhe 5 aktivistë. Kumanova definitivisht i ka...
0 202

Për të pesëmbëdhjetën herë me radhë nga dita e sotme deri më 29 tetor të këtij viti, do të jetë i hapur Panairi i...
0 146

Universiteti “Nënë Tereza” në të cilin pretendohet që të mësojnë gjeneratat e reja, ka lëshuar sot një komunikatë që më tepër ngjan të jetë...
0 93

Një javë para se të skadojë afatin për vendosjen e filtrave në kombinatin Jugohrom në Tetovë, organizata “Ekogerilla” paralajmëron se nuk do të rrijë...
0 108

Kryeministri malazez, Milo Gjukanoviç ka bërë të ditur se Rusia ka qenë e përfshirë në atentatin e dështuar ndaj tij në ditën e zgjedhjeve...
0 104

Në një kohë kur teza e bashkimit kombëtar sa vjen e artikulohet në qarqet e politikës mbarëshqiptare, një hartë e detajuar e një grupit...
0 123

Udhëtimi digjital i muzikës vazhdon me shpejti. Tek smarfonët (telefonat celularë) dhe pajisjet e tjera të lëvizshme kjo shpejtësi është shumëfishuar. Platformat digjitale gjatë 10-vjearit...
0 105

Si duket, Apple ka dizajnuar një tastierë për përdorim me një dorë në iOS dhe askush nuk e ka zbuluar deri më tani. Zbulimi është...
0 146

Të paktën 25 pasagjerë u dërguan në spital pasi aeroplani i kompanisë “British Airways” ka lëshuar...