0 130

Agjencia për administratë i ndërpreu procedurat për punësimin e nëpunësve të rinj administrativ. Vendimi është rezultat i nënshkrimit të zgjedhjeve të parakohshme parlamentare, shkruan...
0 161

Prokurorja Speciale Katica Janeva duke qenë e ftuar në Tv Telma ka ndërprerë emisionin pasi ka marrë informacion se Ndihmës Prokurori Special që ka...
0 87

Shkruan: Mehdi Memeti Jemi të përçarë mes veti, këtë duhet ta pranojmë haptas, e kanë dëshmuar dhe dëshmojnë në vazhdimësi shqiptarët e Maqedonisë .Edhe...
0 83

Instalimi i ujësjellësit për herë të parë në fshatin Studeniçan është bërë në vitin 1974. Mungesa e ujit për pije shpeshherë vjen si pasojë...
0 80

Rusia ka provokuar një atmosferë Lufte të Tretë Botërore këtë të premte, duke përshkuar kanalin e La Manshit me flotën e saj luftarake, e...
0 87

Prokuroria speciale pas dy ditëve të kaluara në Policinë sekrete u largua me një pjesë të të dhënave për bisedat e përgjuara. Pas opstrukcioneve...
0 117

Nga Artan Fuga Ore mos jemi bërë komb idiotësh ne duke parë televizor!!! Se ndryshe si t’a shpjegoj ore burra! Gjithë vitin mbjellim hashash, pastaj e...
0 99

Nëse po kërkoni një performancë të lartë por preferoni një sistem portativ, laptopi i ri Razer Blade Pro është i duhuri. Razer e quan...
0 168

“Facebook” para disa ditësh njoftoi se fitimet tre mujore të kompanisë u rritën për 186%. Rritja ndikoi edhe në pasurinë personale të Mark Zuckerberg, e...
0 128

Nëse jeni me pushime atëherë bëni mirë të mos publikoni fotografi në “Facebook”. Kjo e bën më të lehtë për grabitësit të kuptojnë se...