0 170

Shkruan: Sulejman Mehazi Shporru, moj Qeveri orospi VMRO-BDI, kurvare, tradhtare e kombit, gjuhës e kulturës sonë, ty, që na ke ç’deruar, poshtërruar e ofenduar qenien...
0 145

Vazhdon puna e PSP-së në Drejtorin për Siguri dhe kundërzbulim. “Edhe përkundër bashkëpunimit të parë u ballafaquam me një moment të obstruksionit që...
0 136

Pak muaj pasi e ka marrë lejen e qëndrimit të përhershëm (viza C) ai është shkurorëzuar nga zvicerania dhe ndërkohë sërish është martuar me...
0 150

Të duhet të heqësh dorë nga ushqimet e preferuara dhe kjo sigurisht nuk është ajo që do të donit. Por, për hir të shëndetit...
0 99

Shkruan: Reis Mirdita Hyrje Këmbësorit i duhen gjashtë orë të dendura për të arritur buzë liqenit të bjeshkës laramane. Djerrinat e veriut dhe pjesët tjera që...
0 80

Nëse ka dy kombe, pra një shqiptar dhe një Kosovar, ku duhet të klasifikohen shqiptarët e Preshevës, Medvegjës, Bujanovcit? Po ata që jetojnë në...
0 103

Shkruan: Krenar Sllova Ngjarjet e dy viteve të fundit në Maqedoni sollën të papritura dhe të padëshiruara qoftë për popullin, qoftë për partitë në pushtet....
0 138

Shkëndija nga Tetova ka avancuar në çerekfinalen e Kupës së Maqedonisë, pasi barazuan 0:0 me Rabotniçkin, ndërsa kalojnë më tej falë fitores 2:0 në...
0 154

Fenerbahce dhe Manchester United nesër do të takohen në kuadër të Ligës së Evropës. Por sot aeroplani i...
0 136

Ndërkaq në këto momente prokurorja Speciale Katica Janeve ndodhet ne Drejtorinë për Siguri dhe Kundërzbulim (DSK) ku po kryen kontrolle në kuadër të hetimeve...