0 97

Një aksident i rëndë ka ndodhur ditën e sotme rreth orës 19:05 në rrugën dytësore të autostradës Tiranë-Durrës. Një automjet ka aksidentuar për vdekje një...
0 102

Shkruan: Iljasa Salihu Në fund të vitit 2004 tërësisht u zbatua Marrëveshja e Ohrit. Madje edhe lëshimet që ishin bërë përgjatë hartimit të kësaj marrëveshje,...
0 105

Nuk është restoranti ekskluziv “Delfin” ku ambasadori amerikan parapëlqen drekën ose darkën e tij por është thjeshtë një Doner dhe Kuzhinë popullore në Tetovë...
0 115

Shpërbërja e Parlamentit të Republikës së Maqedonisë, megjithëse është lajm i keq për procesin zgjedhor që vijon dhe për vlerat demokratike, është edhe një...
0 128

Nga Blendi Fevziu – Ka qenë befasuese, e çuditshme dhe minimalisht e gabuar deklarata që Ministri i Jashtëm Grek, Kocias ka bërë për shtypin e...
0 123

Edhe pse disa javë më parë Komuna e Tetovës njoftoi se problemi me transportin e nxënësve është zgjedhur përfundimisht dhe të gjithë nxënësit ...
0 112

Këshilli Opozitar kishte mision të qartë, që shkonte përtej bashkimit të elitave partiake – ai synonte t’i bashkojë të gjitha forcat që do ta...
0 123

Me 110 vota për, asnjë kundër njëzëri u shpërbë kuvendi I republikës së Maqedonisë. Me çka hapet rruga e zgjedhjeve, atë që e...
0 119

Përveç shqetësimit për të bindur konsumatorët të përdorin automjetet me energji elektrike, Tesla tashmë ka një sfidë tjetër në Gjermani, termi “autopilot”. Zyrtarë të Autoritetit...
0 135

Mark Zuckerberg ka shtruar një pyetje urgjente për ndjekësit e tij në Facebook se kush do të jetë ndihmësi i tij për të regjistruar...