0 166

Në tre vitet e ardhshme qeveria planifikon të merr borxh prej 1.7 miliard euro. Sipas strategjisë së re fiskale 2017-2019, në periudhën e njëjtë...
0 174

Shfaqja “Kërkohet kloun plak” e Matei Visniek, e cila vjen si realizim i bashkëpunimit të tre produksioneve Teatrit të një...
0 139

Forumi i grave të VMRO-DPMNE-së është njëra prej organizatave më të fuqishme duke e përfshirë edhe partinë...
0 149

 Nxënësit nga shkolla e mesme e Shkupit QSHN “Zdravko Cvetkovski” dje pasdite kanë sulmuar dy minorenë nga...
0 118

Për VMRO-DPMNE-ja do të votonin 25.9 %; për LSDM 17.9 %; për BDI-në  6.3 %,  për...
0 89

Gjashtë milionë euro shtesë janë ndarë për sanimin e gjendjes në vendet e përfshira nga vërshimet më...
0 76

Shëndetësia nuk është ideale, ka dhe do të ketë shumë probleme dhe sfida, por çdoherë kur e...
0 130

Me mini panair të ushqimit tradicional dhe punëtori edukative për më të rinjtë, sot do të...
0 116

Me disa aktivitete sot në Maqedoni do të shënohet 15 Tetori – Dita Botërore e Shkopit të...
0 117

Presidenti Muhammadu Buhari i është përgjigjur kritikave te gruajs se tij duke thënë se ajo e ka...