0 132

Në Tetovë është përuruar spitali i ri privat me kapital turk, “Medika Istanbull” me të gjitha degët e mjekësisë, ndërsa do të...
0 162

Fatlum Lummy Rushiti është nga Kërçova. Ai gëzon famë, respekt dhe reputacion të madh në Honolulu, Hawaii (vendlindja e Presidentit Barack Obama). Fatlumi ka magjistruar për Diplomaci dhe...
0 140

Në Veleshtë, në prezencën e familjarëve , autoriteve vendore,bashkëveprimtarëve dhe ish të burgosurëve politikë, njerëzëve të idelit për liri dhe drejtësi, u kujtua vepra...
0 129

Apple po punon shumë për dizajnin e ri të iPhone 8. Gjenerata e ardhshme duket se do të ketë një ekran sa e gjithë...
0 133

Kabrio të cilin e ka vozitur Lady Diana ka dalë për shitje në ankand, me një çmim fillestar rreth 60 deri 70 mijë euro. Sipas...
0 373

Të famshmit fitojnë gjatë jetës, e shumë prej tyre gjenerojnë para edhe pas vdekjes. Listën e sivjetshme të më të paguarve post mortem e...
0 166

Komesari për zgjerim Johanes Hahn, nesër pritet që të vizitoj Maqedoninë. Në agjendën e tij janë takimet me liderët e katër partive nënshkruese të...
0 119

“Dje Qeveria VMRO-BDI edhe një herë dëshmoi se për çfarë vlera kulturore është e angazhuar. Kështu, kjo qeveri vetëm dje i promovoi 53 tituj...
0 126

Unë si e para mes të barabartëve në qytetin tim, propozoj dhe qëndroj fuqishëm pas faktit që nëse nuk janë përmbushur kushtet dhe nuk...
0 108

Shumica parlamentare nuk ka pranuar që propozimi i deputetit Pavle Trajanov për propozim ligjet që i kërkon Prokuroria Speciale Publike të vihet në rend...