0 127

Një djalë 22­-vjeçar i cili është dashuruar me një grua 43­-vjeçare. Kjo e fundit është e lidhur njëkohësisht me dikë tjetër, gjë që e...
0 148

Fjalim në nder të 11 tetorit Zoran Zaevi, kryetar i LSDM-së Marsh i qytetarëve Lufta vazhdon, zëri fiton Shkup, 11.10.2016 Faleminderit Luljeta Për jetë me drejtësi të Luljetës, Sanjës,...
0 194

Shpesh njerëzit mendojnë se e njohim shumë mirë trupin e tyre, se si ai funksionon dhe proceset që ndodhin në të në çdo kohë. Por...
0 187

Jashtëtokësorët duan të ndihmojnë njerëzimin, por kanë frikë tendencat e dhunshme të njerëzve, – mësohet nga disa email-e të menaxherit të fushatës së Hillary...
0 131

Në tregun kosovarë vazhdojnë të hyjnë produkte të cilave u mbahet e fshehtë përbërja. Në mesin e artikujve që konsumohen me të madhe,...
0 162

Producenti Florent Boshnjaku sot ka thirrur mediat dhe këngëtarët e interesuar në një konferencë për shtyp bashkë me përfaqësuesit tjerë të festivalit si Alfred...
0 160

“Kalova sot te Ura e Gurit në Shkup, ku më bëri përshtypje një lypsari i vogël që këndonte shqip dhe disa hapa më tej,...
0 153

Mbeturina të hedhura dhe materiale të shpërndara ndërtimore janë përreth shtatores së veprimtarit shqiptar Nexhat Agolli, e rrethuar me rrjetë, në sheshin Maqedonia afër...
0 135

Njerëzimi do të zhvendoset dhe do të jetojë në Mars. Miliarderi Elon Musk ka bërë publike planet e kompanisë se tij “SpaceX” për të...
0 134

Artistit figurativ, Bllagoja Manevski, shkrimtarit Raim Ganiu, pianistes Elena Misirkova dhe aktorit Atila Klinçe, sot, në Kuvendin...