0 82

Granit Xhaka është ambientuar mirë te Arsenali. Tifozët e duan dhe interesimi i medieve është rritur për atë...
0 112

Vetëm në 8 muajt e këtij viti janë depozituar rreth 3 mijë kërkesa për çregjistrim biznesi në Tiranë. ‘Monitor’ zotëron listën e plotë të...
0 103

Në më pak se 100 kilometra për një kalim në ditë, nga xhepi i qytetarëve të Maqedonisë, të cilët frekuentojnë autostradën Shkup- Tetovë ju...
0 105

“Mund të them me përgjegjësi të lartë që në vitin 97, kur kërkohej për t`u kthyer Fehmi Lladrovci në grupin e tij në Kosovë...
0 115

Kërkesat për kurset e gjuhës gjermane janë në rritje në vendet ballkanike. Shumica synojnë për të përmirësuar komunikimin në gjermanisht, për të...
0 110

Përderisa kompanitë rriten, edhe zyrat bëhen shumë më të mira. Gjërat bëhen më profesionale Zyrat e Instagram janë një shembull i mahnitshëm. Kompania, që festoi...
0 113

Spanja nuk është Lihtenshtejni dhe Xhani De Biazi s’mund të dalë nga roli. Shqipëria do të rikthehet ajo e zakonshmja nesër në “Loro Boriçi”,...
0 169

Për sezonin vjeshtë/dimër 2016 hidhni një vështrim natyrës dhe zgjidhni prej aty ngjyrat e preferuar. Bezhë, kaki, ngjyrë ulliri dhe balte janë disa nga...
0 116

Policia e Shtetit ka bërë të ditura të gjitha rastet me të cilat është ballafaquar gjatë ndeshjes futbollistike ndërmjet përfaqësues së Kosovës dhe asaj...
0 117

Subvencion prej 20 përqind për e izolim energjetik të objekteve për çdo qytetar Me planin për Maqedoni, LSDM-ja në mënyrë të drejtpërdrejtë do të kthejë...