0 118

Ushtria Çlirimtare Kombëtare përmes një komunikate me shkrim ka marr përgjegjësinë e dy sulmeve të fundit që kanë ndodhur në Shkup. Sipas Shtabit të...
0 84

ALSAT publikon emrat e anëtarëve që kanë bërë përzgjedhjen e profesorëve në dy fakultete të Universitetit të ri “Nënë Tereza” në kundërshtim...
0 97

Sot në ambientet e zyrës së Lëvizjes BESA në Tetovë u organizua një trajnim profesional për mbarëvajtjen dhe ecurinë e procesit zgjedhor në Maqedoni,...
0 107

Partia Demokratike Shqiptare (PDSH) dhe lideri i saj Menduh Thaçi të Shtunën në Tearcë vazhduan me programin e takimeve me strukturat e partisë në...
0 80

Theresa May do të fillojnë zyrtarisht procesin e Brexit maksimumi deri në fund të marsit 2017. Kështu...
0 93

Gjashtëdhjetë e katër vjeçari banor i Gostivarit e ka humbur jetën nga lëndimet  në një aksident trafiku,...
0 82

Kryetari i Parlamentit Evropian Martin Shulc paralajmëroi se Hungaria luan “lojë të rrezikshme” me organizimin e referendumit...
0 82

Në rrugën rajonale Hanet e Mavrovës – Dibër, tek vendi “Dyqanet e Skudrinës” automjetet lëshohen me radhë,...
0 89

Spitali më i madh në Alepo është bombarduar për herë të dytë në të njëjtën ditë, derisa...
0 94

 Me sesionin “Përmirësimi i menaxhimit me migrimin ndërkombëtar në bazë të të drejtave të njeriut”, sot përfundon...