0 158

 Një vajzë 24 vjeçare ka rrëfyer historinë për The Sun, ku thotë se bën seks me të dashurin e shoqes së ngushtë, pasi...
0 177

35 vite më pas, Trent Reznor nga Nine Inch Nails shkroi një këngë të quajtur “Dashuria nuk është e mjaftueshme”. Reznor, pavarësisht se ishte...
0 134

Ministrja e Zhvillimit Ekonomik, Turizmit, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Milva Ekonomi deklaroi nga Dibra se Shqipëria i ka të gjitha potencialet për të zhvilluar një...
0 161

Me vite të tëra jetojmë në lajthitje se cila shtypje e gjakut është normale dhe kur është koha për panik. Mësoni cila është “normalja”...
0 144

Në sallën e stërmbushur me BESAtarët e rinj në Kumanovë, u zgjodh zyrtarisht kryetari i F. R. Dega – Kumanovë Sonte në Kumanovë në sallën...
0 137

 Ministri i Mjedisit Jetësor dhe Planifikimit Hapësinor, Bashkim Ameti së bashku me kyetarët e komunave Gjorçe Petrov...
0 131

Në zgjedhjet e parakohshme parlamentare për VMRO – DPMNE do të votonin 25, 9 për qind, ndërsa...
0 131

Hulumtimet tregojnë se VMRO-DPMNE sërish do të fitojë në zgjedhjet e ardhshme më 11 dhjetor me dallim...
0 153

Në sondazhin e fundit e institutit Pavel Shatev që është realizuar në mes 26 dhe 29 shtatorit, si...
0 180

Më 4 Tetor, e martë, ora 20:00 do të bëhet hapja solemne e edicionit të pestë Tetova International Film Festival-ODA (TIFF-ODA). TIFF-ODA organizohet në...