0 150

Reparti i Gjinekologjisë në Spitalin Rajonal të Gjilanit ka pasur ‘festë’ sot me daulle. E gjithë...
0 110

Vazhdojnë të përsëriten rastet e dhunës nëpër gjimnaze në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. Pas ngjarjes së rëndë...
0 115

Kreu i Kuvendit Ilir Meta gjatë vizitës që po zhvillon në SHBA, ka dhënë një intervistë për...
0 105

Në orët e mbërmjes të ditës së sotme nga një zjarr shpërtheu në Burgun e Tetovës, mbeten...
0 131

Numri i të huajve me qëndrim të përhershëm në Zvicër gjatë nëntë muajve të deritashëm të këtij...
0 125

Në orët e mbërmjes të ditës së sotme një zjarr ka shpërthyer në Burgun e Tetovës që ndodhet afër Sektorit për Punë të Brendëshme.
0 137

Të gjithë ne kemi nga një idhull nga bota e show-bizit. Ky admirim ndaj tyre vjen për arsye të ndryshme, qoftë për stilin e...
0 130

Qeveria e Japonisë solli vendim të sigurojë ndihmë të pakthyeshme për Maqedoninë dhe Serbinë në vlerë prej...
0 115

Kreu i Kuvendit Ilir Meta gjatë vizitës që po zhvillon në SHBA, ka dhënë një intervistë për “Zërin e Amerikës” ku ka folur për...
0 102

­ Zëvendëskryetari i Qeverisë së Republikës së Maqedonisë për Çështje Evropiane Fatmir Besimi sot realizoi takim me...