0 177

Ka një tendencë që profesioni i spiunazhit gjithmonë t’i atribuohet meshkujve, por historia e hedh poshtë këtë pikëpamje. Në fakt, për shekuj me radhë...
0 144

Diplomatët e huaj në Maqedoni janë të zhgënjyer për shkak të moszbatimit të Marrëveshjes së Përzhinos dhe të skadimit të afateve për një marrëveshje...
0 139

Kabineti i presidentit Gjorgje Ivanov ka arsyetuar sot vendimin e shkarkimit të ambasadorit Agron Buxhaku në Paris, i cili ka kryer detyrën edhe të...
0 91

Dy aksidente të njëpasnjëshme kanë ndodhur pasdite në autostradën Gostivar – Tetovë. Aksidenti i parë ka ndodhur disa kilometra large pikes pagesore të Gostivarit,...
0 105

15 vjeçarja e mitur nga Zhelina, ka denoncuar mbrëmë (të hënën mbrëma) rreth orës 19.00 dhunë në familje që e ka kryer babai i...
0 118

Edhe pse kishte ditë që përflitej, tashmë është zyrtarizuar. Në një transmetim që ka pushtuar menjëherë faqet e...
0 138

Leonora ishte ende foshnjë por e kujton kur prindërit e morën në Greqi dhe e detyruan të...
0 127

Një shtetas italian me profesionin biolog e rezident në komunën e Latinës, ka kërkuar sot në mëngjes...
0 108

Leonora ishte ende foshnjë por e kujton kur prindërit e morën në Greqi dhe e detyruan të...
0 112

Me gjithë krizën politike në vend dhe përkundër gurëve, gazit lotsjellës e gjuajtjes me shishe Ramushi kur...