0 305

Zëvendëskryeministri i Republikës së Maqedonisë për çështje evropiane, Fatmir Besimi, sot realizoi takim me drejtoreshën rajonale të...
0 310

Pothuajse nuk ekziston njeri në botë i cili nuk di për Trekëndëshin e Bermudeve. Besoni apo jo në ekzistimin e tij, nuk mund ta...
0 219

Thuhet se “ushtari pa pushkë nuk mund të jetë ushtar”, prandaj pushkët përbëjnë pjesën më të  madhe të armatimit të forcave ushtarake dhe të...
0 146

Jonuz Aliti, një shqiptarë nga fshati Kamjan i rrethinës së Tetovës, që jeton dhe vepron në Kroaci ka ambicie për t`u bërë deputet në...
0 112

Psikologji – A ekzistojnë mënyra për të mos u dashuruar gjatë një marrëdhënieje? Po truke sikur në çift mbizotëron dashuria e vërtetë? Rezultatet e disa...
0 148

Në Kuvend u zhvillua debat për amendamentet për buxhetin e vitit të ardhshëm. PDSH-ja opozitare, kërkon më shumë para për projektet në mjediset me...
0 210

Grupimi parapolitik në Maqedoni, i quajtur Lëvizja BESA, mëse një vit pas promovimit, nuk ka...
0 146

Kryeministri Nikolla Gruevski  dhe delegacioni qeveritar, në kuadër të vizitës në Emiratet e Bashkuara Arabe, sot e...
0 121

Real Madrid, sipas shtypit spanjoll, do të vihet në lëvizje në janar për sulmuesin e Leicester City, Jamie Vardy. Ylli i “Dhelprave”, që ka...