0 141

Për sonte në mesnatë në Klubin e Deputetëve është planifikuar takimi i liderëve që do të jenë...
0 142

Një detonim i madh  është dëgjuar në lagjen Tophanë të Shkupit, konkretisht në oborret e shtëpive të...
0 156

Meksika po përgatitet për uraganin më shkatërrues në histori, Patricia, i cili parashikohet që të jetë katastrofik. Ky...
0 124

Një detonim i madh para 20 minutave është dëgjuar në lagjen Tophanë të Shkupit, konkretisht në oborret e shtëpive të personit Premtim Reka (27.05.1966)...
0 155

(I plotësuar) – Denonimet e mëdha kanë ardhur nga hedhja e petardëve në oborrin e Kuvendit nga simpatizantët e opozitës që po vazhdojnë të...
0 138

Përveç gazit lotsjellës në Kuvendin e Kosovës dyshohet se ka edhe helme të tjera. “Prokuroria dhe Policia janë...
0 143

Pronar i disko “Kolombos” në Durrës, u arrestua nga policia me akuzën e shfrytëzimit të prostitucionit dhe...
0 146

Përkundër zhvillimeve të fundit politike në vend, lideri i AAK-së Ramush Haradinaj është parë të jetë i...
0 134

Një pronar lokali në Fier nuk e ka pritur mirë lajmërimin e tatimorëve për sekuestrimin e ekspresit....
0 119

Ministria e shëndetësisë e vërtetoi se dje në Spitalin e Përgjithshëm në Gjevgjeli ka ndërruar jetë një...