0 141

Eduardo Leite, kryetari i bashkisë së një qyteti të vogël brazilian të Pelotas, është pa dyshim njëri...
0 164

Shënohet një incident në kampin e refugjatëve, një ditë pas Sllovenia hapi kufijtë për shkak të kushteve...
0 140

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë dhe kryetari i VMRO-DPMNE­së Nikolla Gruevski në suaza të pjesëmarrjes në kongresin...
0 143

Një video e shpërndarë në Youtube kohët e fundit ka tronditur opinionin publik në mbarë botën. Në të...
0 122

Skandalet në FIFA nuk kanë të sosur, teksa pas Blatterit, Platinisë dhe Vackes nën hetim janë vendosur...
0 144

Në Komunën e Sarajit sot është hapur kopshti me kapacitet për përkujdesjen e 100 fëmijëve, investim prej...
0 130

Këshilli Ekzekutiv i UNESCO ka marrë vendimin që Kosovën ta propozojë për anëtarësim në këtë organizatë të...
0 147

Dramë e vërtetë ka ndodhur të martën mbrëma në fshatin Xhepçisht të Tetovës, ku është dashur edhe...
0 240

Kryeministri i Maqedonisë dhe kryetari i VMRO-­DPMNE­së mori pjesë pasdite në Kongresin e Partisë Popullore Evropiane i...
0 220

Kryeministri Nikolla Gruevski sot në suaza të qëndrimit në Madrid, Mbretërinë e Spanjës, realizoi takim me sekretarin...