0 134

Qendra Medicinale e Kërçovës në gjendje të rëndë Mjekët largohen në sektorin privat për shkak kushteve të këqija Ky është objekti i Qendrës Medicinale...
0 131

Emri “Che Guevara” nxit ose dashuri ose urrejtje. Emri është sinonim me luftën për liri për disa dhe gjakderdhje për disa të tjerë. Ajo...
0 113

Menjëherë pas kanë përfunduar ndeshjet përkatëse, duke u lidhur në telefon me njëri-tjetrin, janë bashkuar në një avion 5 nga futbollistët e Kombëtares shqiptare,...
0 119

Pothuajse një javë pas tragjedisë në Mina ku u mbyten qindra haxhinj, muslimanët në mbarë botën mbajtën i zi për humbjen e dijetarëve të...
0 116

Të gjithë e kemi përjetuar. Jemi mbështjellë mirë në krevat dhe gjumi na ka kapluar. Sapo kemi nisur të shohim një ëndërr kur krejt papritur...
0 130

Për pesë pyetjet e mëposhtme duhet të përgjigjeni menjëherë. Nuk duhet të vonoheni. Përgjigjuni në afatin prej pesë sekondave. Në rregull? Të shohim pra se sa jeni...
0 115

Përballja mes Shqipërisë e Serbisë ka tërhequr vëmendjen e gjigantit mediatik ndërkombëtar, si ESPN. Rrjeti prestigjioz amerikan ka dërguar në Shqipëri grupin e parë...
0 129

Vazhdon seria pozitive e Shkëndijës, që koleksionon fitoren e 7-të me rradhë. Mundet Shkupi 0:2 në takimin e xhiros së 9-të me të cilin...
0 117

GJIROKASTËR – Shqipëria po përgatitet për të pritur refugjatët sirianë, të cilët largohen nga vendi i tyre drejt EVropës Perëndimore. Aerodromi dhe territori i...
0 127

Konflikti në mes të myslimaneve Shiitë dhe Sunitë dadon që nga shekulli i shtatë, pas vdekjes së profetit Muhamed. Tani kur përplasjet në mes të...