0 152

Presidenti i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Barack Obama, ka mbajtur një fjalim emocional, pas tragjedisë...
0 155

Kombet e Bashkuara i zgjidhën apo lehtësuan dhe vazhdojnë ta bëjnë atë, situatat e vështira dhe çështjet...
0 128

Edhe fëmijët e VIP-ave nuk janë imunë nga ndjesia e bezdisjes nga prindërit e tyre. Cindy Crawford thotë se vajza e saj 14-vjeçare, Kaia...
0 140

Zëvendëskryeministri i angazhuar për çështje ekonomike Vladimir Peshevski gjatë vizitës së sotme në fshatin Lisiçe në komunën...
0 191

Zyrtarisht filloi me punë kompania e sapoformuar e paraqitur me bashkimin e operatorëve telekomunikues Vip dhe One....
0 156

Ministri i Arsimit dhe Shkencës Abdilaqim Ademi, sot mori pjesë në Seminarin e Nëntë Ndërkombëtarë të Albanologjisë...
0 129

“Episode të tilla janë bërë rutinë dhe lutjet nuk mjaftojnë më”. Me këto fjalë Barack Obama i dërgoi kombit një tjetër mesazh për të...
0 152

Që kur u shpall në fillim të këtij viti si femra më seksi në botë nga revista FHM, Michelle Keegan është parë pak në...
0 128

Të kursesh nuk është më një investim fitimprurës. Të dhënat e fundit zyrtare nga banka e Shqipërisë tregojnë se për shkak të uljes së...
0 117

I pari është amerikan, por katër ndër dhjetë më të mirët e listës gjenden në Londër. “Times Higher Education” ka publikuar renditjen e 800...