0 189

8 nxënës maqedonas dhe 3 shqiptarë është epilogu i helmimit që ndodhi nga një gaz i panjohur,...
0 221

Me tetë vite burg është dënuar sot Almir Dërpljanin nga Gjykata penale për grabitjen që ka bërë...
0 155

Këto janë rezultatet e ndeshjeve të para të Kupës së Maqedonsië në Futboll.
0 166

Dhjetëra nxënës dhe profesor shqiptar janë helmuar nga një gaz i panjohur që u ka shkaktuar dhimbje...
0 163

Në Spitalin ku gjenden nxënësit e helmuar kanë ardhur Ministri i arsimit, Abdulaqim Ademi dhe zëvendësministri, Spiro Ristevski si dhe Kryetari i Qytetit të...
0 140

Këto ditë nga Shtëpia Botuese “Furkan ISM”-Shkup, doli nga shtypi teksti universitar: E drejta administrative (e drejta materiale dhe procedurale), i autorit Prof. Dr...
0 142

Dhjetëra nxënës dhe profesor shqiptar janë helmuar nga një gaz i panjohur që u ka shkaktuar dhimbje të mëdha nëpër trup dhe probleme me...
0 136

Kombëtarja e futbollit të femrave të Iranit ka ngjallur së fundi dyshime të forta në media. Sipas disave, aty fshihen të mbuluar, tetë lojtarë meshkuj....
0 154

Sipas propozim­ndryshimeve të reja të Ligjit për azil, të cilat Qeveria e Gjermanisë i dorëzoi në Bundestag,...
0 220

Kjo ishte atmosfera në përcaktimin e rendit të ditës në seancën e sotme të këshillit të komunës së Tetovës. Mospajtimet konsistuan në pakënaqësin e këshilltarëve...