0 117

Sot, në hapësirat e Komunës së Tetovës, kryetarja, znj. Teuta Arifi, priti në takim ministrin e punëve të jashtme të Republikës së Shqipërisë, z....
0 98

Ekipi kombëtar i futbollit në rërë zhvilloi të premten e kaluar një takim miqësor me ekipit vendas të Ulqimit, i cili është një ndër...
0 83

Valdet Zekaj nga Grupi i Kuanovës, i burgosur me 9 maj pas sulmeve të sllavo-maqedonasve kundër këtij grupi, ku mbetën të vrarë 10 persona...
0 92

Kryeministri Nikolla Gruevskit sot së bashku me ministrin e transportit dhe lidhjeve Vlado Misajlovski, zëvendës ministrin e...
0 129

Ministri i Punëve të jashtme të Shqipërisë Ditmir Bushati në orët e pasdites është paralajmëruar ta vizitojë...
0 163

Njëzet e shtatë vjeçari vari veten në një apartament në qendër të Kumanovës. Këtë mëngjes, i riu vari...
0 102

Shumica e emigrantëve që dje gjatë orëve të vona të mbrëmjes kanë arritur në Tabanoc, e kanë...
0 96

Në botë çdo ditë vdesin rreth 150,000 njerëz. Pas disa vite hulumtimesh shkencëtarët kanë përpiluar një hartë...
0 110

Përfaqësuesi i BDI-së në grupet negociuese për zbatimin e marrëveshjes së 2 qershorit, deputeti Artan Grubi, ka...
0 122

Me vendosjen e gur­themelit sot në lagjen e Autokomandës filloi ndërtimi i qarkores, investim i Qytetit të...