0 131

Shkëndija e Tetovës e ka nisur sezonin e ri me fitore, ashtu edhe siç ishte pritur, kundër...
0 101

Gjatë ditës së djeshme, rreth orës 4 në bulevardin “Turistiçka” të Ohrit drejt Strugës, B.M. (1992) nga fshati Poroj i Tetovës i cili ishte...
0 109

Oferta turistike në rajonin e Prespës është pasuruar edhe me një përmbajtje – plazhin e sapondërtuar në...
0 143

” O shqiptar si nuk ju vjen turp me ndejt ne kafe e me shetit, si jeni në gjendje me fjet e me hëngër...
0 114

Sa vjen e rritet revolta e banorëve të Shipkovicës nga neglizhenca e institucioneve për përballim të situatës me të ciën janë ballafaquar pas vërshimeve...
0 103

Nexhmedin Ismaili nga Shipkovica në një rrëfim ekskluziv për Lajm thotë se pasditen e 3 gushtit e ka pa vdekjen me sy. Në duart dhe...
0 177

Shipkovicë: 09 gusht 2015 Ekipet e armatës dhe vullnetarët të cilët kontrollonin terrenin te rruga përtej xhamisë së fshatit, ku dyshohej që gjindet trupi i...
0 99

Tetoves nuk i kthehet humaniteti
0 92

Komuna e Tetovës thotë se nuk ka asnjë përgjegjësi për përmbytjet që ndodhën, madje thekson se kanë punuar në mënyrë të rregullt për pastrimin...
0 98

Gjithsej 12.000 dollarë, 5.000 euro dhe stoli ari janë grabitur nga një shtëpi familjare në lagjen e...