0 136

Pensionet e shtatorit do të jenë më të larta për pesë për qind, konfirmoi sot kryeministri Nikolla...
0 116

Ministria e Punëve të Brendshme në Maqedoni ka publikuar fotografitë e 9 personave të arrestuar gjatë operacionit...
0 108

Shpenzimet e jetesës në korrik në krahasim me muajin qershor të këtij viti janë ulur për 0,7...
0 110

Një djalosh i moshës 29 vjeçare pasdite është zhdukur në ujërat e Liqenit të Dojranit. Nga SPB...
0 100

Në agjendën e vizitave për mbikqyrjen e punimeve në f.Shipkovicë sot ishte Kryetarja e komunës së Tetovës znj.Teuta Arifi njëherit edhe Kryetare e Shtabit...
0 104

Edhe kinezët me makineritë e tyre në ndihmë të Tetovës – VIDEO
0 110

Në hapsirat e komunës së Tetovës Kryetarja znj. Teuta Arifi priti kryetarin e bordit drejtues të kompanisë “Zegin” z.Blagoja Mehanxhiski . Kryetarja Arifi informoi...
0 94

Për ndihmë për të prekurit nga moti i lig në Tetovë deri më tani janë grumbulluar 1.056.900 denarë përmes linjave telefonike donatore të...
0 101

Azilkërkuesit nga Ballkani Perëndimor mund të sigurojnë vizë pune në Gjermani. Partia Socialdemokrate e Gjermanisë po përpiqet që për qytetarët nga shtetet e Evropës Juglindore...
0 82

“Situata e krijuar pas vërshimeve të ditës së hënë në Tetovë dhe fshatrat përreth është emergjente dhe alarmante, në veçanti kur kihet parasysh se...