0 129

Këngëtarja nga Shkupi Adelina Tahiri si duket ka pësuar aksident të rëndë para pak minutash dhe për momentin është në spital në gjendje jo...
0 111

Ministrat e Financave të Eurozonës kanë refuzuar propozimin e Athinës zyrtare për një program shpëtimi 2-vjeçar si...
0 92

Eksperti serb i sigurisë Predrag Qeraniq, ka paralajmëruar se Ballkani është fokusi i ardhshëm nëse Damasku bie...
0 157

Kryeministri turk, Ahmet Davutoglu i ofroi ndihmën e vendit të tij Greqisë, në prag të falimentimit...
0 206

Gazetari që kritikon ashpër qeverisjen e VMRO-DPMNE Sasho Politiko sonte është sulmuar nga gazetari i Sitelit janko Ilkovski që udhëheq emisionin Jadi Burek. Në...
0 331

Tradita e shqiptarëve të Kosovës për të vendosur flamurin kombëtar dhe atë shtetëror mbi kulmin e shtëpisë...
0 369

Menaxhmenti i klubit të futbollit Shkëndija në krye me Nebi Mustafin dhe Lulzim Imerin kanë dhënë dorëheqje nga klubi bëjnë të ditura burime...
0 259

Ministri grek i Financave tashmë e ka bërë thuajse zyrtare refuzimin e këstit të...
0 169

Teknologji – Jeni lodhur me fjalëkalimet për dhjetëra llogaritë që keni në botën online? Teknologjia e re e aksesit biometrik do të lehtësojë ndjeshëm...