0 73

Çerdhja private në Tetove – REA, shënoi ditën e fëmijëve me aktivitete kulturore, edukative dhe bëmirëse. Në prani të një numri të madh të fëmijëve...
0 114

Sot është dita ndërkombëtare kundër pirjes së duhanit. Sipas të dhënave të Organizatës Botërore të Shëndetësisë, në...
0 159

Më 29 maj, në Stacionin e policisë në Ohër, një burrë 52 vjeçar ka paraqitur rastin e...
0 99

Sekretari shtetëror i SHBA-së Xhon Keri është lënduar gjatë rrëzimit nga biçikleta në departamentin francez Ot Savoa...
0 96

Mbledhja e përbashkët e qeverive  të Kosovës dhe Maqedonisë, e cila ishte programuar për tu zhvilluar në fllim...
0 163

Edinson Cavani nuk do të largohet nga PSG. Presidenti i PSG’së, Nasser...
0 102

Kryetari i PDK’së, Hashim Thaçi e ka uruar Isa Mustafën me rastin e rizgjedhjes në krye...
0 125

Kuvendi Zgjedhor i Lidhjes Demokratike të Kosovës, ka zgjedhur edhe për një mandat Isa Mustafën për kryetar...
0 155

Organizata botërore e shëndetësisë (OBSH) dhe partnerët e saj çdo vit më 31 Maj, e shënojnë Ditën...
0 196

Banka depozituese federale në Rusi njoftoi programin për hapjen e bankës islamike në këtë vend. sipas një njoftimi...