Home LAJME 2015 do të jetë vit i rëndë për ekonominë e Maqedonisë

Banka Popullore e Maqedonisë vlerëson se viti 2015 do të jetë vit i rëndë për ekonominë e vendit.
Shenjat për krizën dhe problemet sa i përket