0 300

Në avionin i cili humbi pasi u nis nga ishulli Surabaja të...
0 238

Makthin për të shkelur të gjallë në tokë, e përjetoi mes 411...

Lëkundje tërmeti me magnitudë 4.7 gradë të shkallës Rihter janë ndier mbrëmjen e sotme në...
0 277

SIS ka publikuar disa fotografi shokuese dhe që mundohet t’i paraqesë si foto të një...
0 374

Ishte viti 1995 dhe Angelina Jolie ishte në hapat e saj të parë për t’u...
0 337

Këngëtari Gena edhe pse nga Shqipëria si duket ja ka ëndja të gjurmojë në muzikën...
0 192

Edhe pse kryetarja Teuta Arifi ka ndjek nga afër pastrimin e borës nga kompanitë e...
0 215

Pas rreth 36 orësh kalvari vuajtjesh dhe ankthi në det të hapur e temperatura të...
0 471

Floriana Garo është një modele, prezantuese televizive, pjesëmarrëse dhe përfaqësuese e vendit të saj në...
0 396

Këtu janë 15 këshilla për t’ju ndihmuar, që ju tregojnë se nuk jeni...