0 530

Ndryshimi i kufijve në Evropë duket nuk është e kaluar, por një e ardhme jo shumë e largët. Disa ekspertë rusë kanë parashikuar hartën...
0 207

Në vazhdën e takimeve mes pushtetit ekzekutiv, legjislativ dhe atij lokal, një delegacion i lartë i kryesuar nga zëvendëskryeministri Musa Xhaferi, ministri i...
0 343

Trupat pakistaneze, si një akt hakmarrjeje kundër talebanëve, të cilët sulmuan shkollën në Peshawar ku  vranë 141...
0 313

Një dem i tërbuar ka shkaktuar kaos në një pompë të karburantit në Kumanovë.
0 460

Dy grupe nxënësish, njëra nga gjimnazi dhe tjera nga shkolla ekonomike, kanë zgjedhur rrugën para shkollës së...
0 891

Numri i të vdekurve nga Ebola në tre vendet e Afrikës Perëndimore, të goditura më së keqi nga epidemia, ka arritur në 7,573, ka...
0 448

Punëtorë nga disa ndërmarrje në rajonin e Tuzllës sot në këmbë u nisën drejt vendit Orashje në kufirin mes Kroacisë dhe Bosnjës, me qëllim...
0 365

Ish drejtori i Drejtorisë për mbrojtjen e trashëgimisë kulturore, Pasko Kuzman, i cili ishte akuzuar për vjedhjen e artefakteve, sot qëndronte krah për krah...
0 255

Drejtori i Institutit të Mjekësisë së Punës, Drejtim Bina, ka hedhur poshtë sot shpifjet ndaj...
0 238

Presidenti i Turqisë Tayyip Erdoğan e ka quajtur ‘tradhti’ kontrollimin e lindjes...