0 265

obin Krasniqi shënoi fitore kundër polakut, Dariusz Sek duke iu hapur rruga për titullin botëror. Boskieri junikas që përfaqëson Gjermaninë,...
0 230

Një “ndëshkim ekstrem” është praktikuar nga militantët e ISIS që shokojnë sërish me kryqëzimin e një njeriu...
0 308

Ata që kanë ndjekur shkrimet e mia me siguri mbajnë mend edhe shkrimin ku unë përmenda një fakt të...
0 267

PO MERRNI PREJ BUKËS TONË! 22 DHJETOR, ORA 12:00 JO PËR PAGESËN E SIGURIMIT PENSIONAL DHE SHËNDETËSOR PËR HONORARET! JO PËR...
0 587

Kohëve të fundit jemi dëshmitarë që besimtarët musliman, myftiniu dhe hoxhollarët në Kosovë, po sulmohen nga politikanë dhe disa...
0 309

Të nderuar lexues ndoshta është e nevojshme të ju njoftojme se ka disa jave kemi kaluar në dizajnin e ri të faqes dhe atë...
0 179

LSDM-ja opozitare vlerëson se qëllimi i pagesës së kontributeve për honorarët është që pushteti të...
0 183

Ministria e Brendshme ka pranuar 50 inspektorë policie, prej të cilëve vetëm 2 janë shqiptarë....
0 214

Citigroup rriti vlerën e Instagram-it sot nga 19 miliardë dollarë në 35 miliardë dollarë. Rrjeti social për shpërndarjen e...
0 300

Këngëtari turk Ibrahim Tatlises nuk ka arritur ta qetësojë një bebe pavarësisht se i ka kënduar ninulla. Shikojeni videon ku...