0 196

Kryetari i PDSH-së, Menduh Thaçi gjatë takimeve të fundit me qytetarët dhe aktivistët partiak, ka lëshuar akuza të rënda...
0 136

Si sot 20 vjet më parë, pas shumë përpjekjesh e sakrificash, gjak të derdhur e jetë të humbura, hapi...
0 143

Në kuvendin e 5-të zgjedhor të Degës së BDI-së në Gostivar, me votim të fshehtë Nevzat Bejta u rizgjodh...
0 170

Jeta si një proces gjithnje e më dinamik ku ndërveprojnë së bashku njeriu, koha-historia dhe shoqëria nuk ka se...
0 161

Kosova renditet në mesin e pesë vendeve që po prodhon më së shumti emigrantë ilegalë. Para saj janë vetëm...
0 187

Rihanna sapo është emëruar drejtoresha krijuese e markës së veshjeve...
0 137

Venera e zezë, Naomi Cempbell është rikthyer të pozojë për fushatën e...
0 225

Shkupi mori pamjen festive të Vitit të Ri, por jo në çdo vend. Derisa pjesa qendrore e qytetit është...
0 141

Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama, përpos që tërhoqi investime nga kompanitë Kineze – gjatë Samitit Ekonomik që po mbahet...
0 154

Ambasadat e Republikës së Austrisë dhe Republikës Federale të Gjermanisë në Prishtinë me shqetësim të madh janë duke e...