0 214

S.G. nga Novi Sadi, është arrestuar javën e kaluar për përdhunimin e një vajze. Bëhet fjalë...
0 345

Këngëtarja Linda Morina u ka kushtuar pothuajse të gjithë politikanëve nga...
0 297

Real Madridi nuk ka të ndalur. Kampioni i Europës e ka mposhtur Almerian me rezultat 1:4, në...
0 470

Ushtria terroriste e Shtetit Islamik ka hartuar një guidë eksplicite seksi për të...
0 1023

Mes qindra mbështetësve të Lëvizjes për Reforma të PDSH-së, sonte në Sllupçan të Kumanovës Ziadin Sela formoi këshillin iniciues...
0 487

“… nuk kam aq kohë të mirrem shum me facebook. Unë i falenderojê disa nga vajzat që mi kan...
0 320

Një nënë e gjashtë fëmijëve radikale e cila u kërkonte miqve në Facebook që të bëheshin vetëvrasës...
0 369

Lavdrim Muhaxhiri nuk e ka shqyer pasaportën e tij.​ Klan Kosova ka...
0 667

15 vjet më parë në një luftë me motive të pastra lirie e cila po zhvillohej në Kosovë pati...
0 381

Sot të gjithë kanë telefona celularë dhe nuk është aspak e vështirë për t’i përgjuar ata. Janë disa mënyra...