0 482

Përfaqësues të qeverive, OJQ-ve dhe Instituteve të ndryshme nga Shqipëria, Kroacia, Serbia, Bosnnjë-Hercegovina, Bullgaria, Mali i Zi, Rumania dhe...
0 492

Kryetari i BDI-së Ali Ahmeti ka deklaruar mbështetjen e tij dhe të partisë që drejton për reformat që po...
0 439

Incidenti, në kryeqytetin afgan, Kabul, është shkaktuar nga talibani në nëntor, në një përpjekje të pasuksesshme për të vrarë...
0 549

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama edhe njëherë ka përshëndetur formimin e qeverisë së re të Kosovës dhe liderët Thaçi...
0 230

Çmimi i naftës ka shënuar rënie në tregjet botërore. Analistët thonë se kjo nuk është mirë për ekonomitë e...
0 414

Mosha nuk është gjë tjetër veçse një numër për një mësuese të matematikës në Brooklyn, e cila është ende...
0 956

Fadil Arsllani nëpërmjet portalit Shqipmedia, dematon lajmin e publikuar në gazetën e përditshme “Dnevnik” se i ka ikur policisë....
0 530

Gazeta “Lajm” në numrin e saj të nesërm, sjell një tekst ekskluziv rreth asaj se sa deputetë aktualë shqiptarë...
0 390

Francezi i klubit torinez mund të largohet nga Serie A me destinacion Manchesterin për 62 milionë euro. Kjo është...
0 351

Mbikalimi për këmbësorët shumë pak shfrytëzohet, ndërsa qytetarët vazhdojnë të kërcejnë përmes bulevardit për të kaluar në anën tjetër....