0 419

Nuk është asgjë e re! Ka filluar vite më parë. Filloi atëherë kur nga një institucion serioz me...
0 335

Jugohromi pritet të mbyllë pjesën më të madhe të kapaciteteve prodhuese edhe pse qeveria ia vazhdoi afatin për të...
0 303

Skuadra e basketbollit Peja nga Kosova ka gjetur përkrahjen e një numri të konsiderueshëm të tifozëve shqiptarë, Ilirët nga...
0 212

Al Jazeera ka publikuar një dokumentar për gazetarin e vrarë në detyrë në Siri, Yasser Faisal al-Jumaili. Dokumentari...
0 170

Ideja e ikjes nga Kosova ka qenë temë shumë e diskutueshme këto ditë në Kosovë. Shumica e të rinjve...
0 176

MPB-ja sot kumtoi se në periudhën prej orës 20.00 deri në 20.30 në SPB Tetovë dhe në...
0 192

Cody Townsend realizoi një lëshim të çmendur me ski në Alaska. Skiatori nga Kalifornia provoi ekstremet e...
0 148

Në event morën pjesë mbi 50 persona nga të cilët 20 pjesëtarë të vetë komunitetit LGBT. Në ekspozitë u ekspozuan...
0 130

Gruaja e oratorit serb “tradhton” bashkëshortin e saj në Konferencën e Paqes, Paris 1919, duke u kthyer në anën...
0 145

Ceremonia e ndarjes së çmimeve Nobel për Paqe në Oslo nuk ka kaluar pa incident pasi në...