0 160

Angelina Jolie u martua me Brad Pittin në fund të muajit gusht dhe tashmë e kurorëzuar, ajo dëshiron të...
0 186

Në një interval kohorë prej një orësh janë sulmuar dy stacione policorë në vend. Bëhet...
0 200

Policia ka arrestuar së fundmi disa persona, të cilët përdornin vajza të reja si prostituta në lokalet e natës...
0 275

Dy persona janë arrestuar pas aksidentit fatal që bllokoi autostradën për 12 orë. Mijëra shofer ishin bllokuar në një kolonë...
0 359

Sonte rreth orës 22 është sulmuar stacioni policor në Tetovë. Nga informacionet jozyrtare, siç mëson TetovaSot bëhet fjalë...
0 438

Para pak çastesh jozyrtarisht mësohet se ka pasur dy shpërthime në stacionet policore në Tetovë dhe Kumanovë. Sipas informatave të...
0 859

Më duhet që në fillim të jem paksa më i hapur dhe i sinqertë dhe të pranoj se para...
0 454

Në një interval kohorë prej një orësh janë sulmuar dy stacione policorë në vend. Bëhet fjalë për stacionet policorë...
0 320

Deputetja e BDI-së Ermira Mehmeti thotë se propozimi për stemën e re shtetërore nuk duhet votuar pa konsensus të...
0 296

Një lloj i ri protestash kundër emigrantëve po mbahen në Gjermani, ku mijëra njerëz dolën në rrugë për të...