0 246

Sindikata multietnike për arsim përkrahë marshin dytë studentorë dhe të ftojë anëtarësinë e vetë që të marrë pjesë...
0 224

Bulevardi “Dëshmorët e Kombit” nuk është vetëm rruga më e bukur në Tiranë. Ajo është edhe një kartëvizitë e...
0 181

Të shtunën, më 13 Dhjetor 2014, në orën 13.00 para fabrikës së Jugohromit në Tetovë do të organizohet sërish...
0 240

Aleanca KuqeZi, thotë se janë mbi 1.3 milion qytetarë të Shqipërisë, të cilët jetojnë jashtë territorit të shtetit, dhe...
0 173

Partia Demokratike ka akuzuar kryeministrin Rama dhe kabinetin qeverisës për mungesë të transparencës lidhur me çmimin e energjisë. PD...
0 164

Televizioni shtetëror i Sirisë ka raportuar se aeroplanë luftarakë izraelitë kanë bombarduar nga ajri zona përreth aeroportit ndërkombëtar të...
0 183

Organizata Ndërkombëtare e Policisë (INTERPOL) ka lëshuar një urdhër arresti për Kryetarin e Lidhjes Botërore të Dijetarëve Islam Jusuf...
0 191

Nëse vërtet dëshironi të jeni i dobishëm në shoqëri, duhet të silleni kështu...
0 190

Në udhëkryqin e fshatit Pogragjë dhe fshatit Stublinë në Komunën e Gjilanit, raportohet se njësiti policor të Policisë së...
0 271

Adnan Januzaj gjatë janarit do të largohet nga Manchester United. Mesfushori kosovar, Adnan Januzaj, ka gjetur një klub të ri,...