0 449

Reportazhi “Një ishull arbnesh në Kroaci”, është realizuar gjatë muajit shkurt 2014, nga ekipi i TVSH-së me gazetar Genc...
0 685

Emisioni “Fiks Fare” nisi të martën në mbrëmje transmetimin e një investigimi që do të tregojë se si thithen...
0 360

Ky është profesori më altruist që mund të keni njohur ndonjëherë. Ish-mësuesi i lëndës së kimisë në shkollën "Naim...
0 445

Dhunës në shkollë iu nënshtrua një nxënës 13 vjeçar në Baicë të Drenasit. Atë e...
0 394

Ndonëse, kur Almakos para zgjedhjeve publikoi se qëndrimet e PDSH-së dhe VMRO-DPMNE-së sa shkojnë e bëhen më të...
0 403

Burimet të gazetës "Lajm" thonë se Valon Bela dhe Beqir Hasani kanë pasur debat të nxehtë mes veti, mirëpo...
0 335

Dhunës në shkollë iu nënshtrua edhe një 13 vjeçar në Bajicë të Drenasit. Atë e rrahu keq arsimtari i matematikës,...
0 208

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Abdilaqim Ademi, formimin e Këshillit të Sigurimin nga ana e...
0 286

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Abdilaqim Ademi, formimin e Këshillit të Sigurimin nga ana...
0 250

Selami Kosumi nga Gjilani para dy ditësh është njoftuar se djali i tij i vetëm, Melosi,...