0 296

Rexhep Selimi deputet nga Lëvizja Vetëvendosje ka thënë në një intervistë për RTK-në se krerët e organizatave të ish-ushtarëve...
0 254

Modelja me famë botërore, Angela Martini, padyshim që gëzon fizik të mirë. E embël dhe sensuale, është ajo që...
0 212

Sonte afër Zubin Potokut, janë plagosur tre policë të Kosovës të njësisë kufitare. Prita është bërë në fshatin Banjskë...
0 305

Përveç takimeve që bëhen me qytetarët, fushata bëhet edhe në facebook. Në fanpage të saj, ajo ka hedhur një...
0 338

Në konferencën e 11-të të dialogut ndërreligjioz me temë “Roli i rinisë në avancimin e dialogut ndërfetar”, të mbajtur...
0 241

Bashkimi Demokratik për Integrim në takimin e realizuar...
0 207

Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti me rastin e 31 marsit, Ditës së jurisprudencës të gjithë të punësuarve në sferën...
0 207

Ministri i Drejtësisë Blerim Bexheti me rastin e 31 marsit, Ditës së jurisprudencës të gjithë të punësuarve në sferën...
0 269

Dega e PDSH-së  në  takimin që  sapo ka...
0 276

Mbi 120 kompani kanë firmosur marrëveshje për furnizim me energji elektrike nga “EVN Furnizim”, që me daljen...