0 3773

Këgëtarja e famshme serbe, Ana Nikoliç duket se sërish është bashkuar me biznesmenin shqiptar, Qazim Osmani i njohur me...
0 271

- Shefi i Al-Kaidës, Ajman al-Zauahiri ka urdhëuar frasksionin xhihadist në Siri që të shfuqizohet. Zauahiri ka dhënë urdhrin...
0 207

Ndërmarrja për distribucionin e energjisë elektrike KEDS njofton se të dielën, më 10 nëntor, prej orës 10:00 deri në...
0 225

Vampirët e parë ishin serbë. Në këtë përfundim ka mbërritur gazetari dhe studiesi amerikan, David Ono, që ka udhëtuar...
0 255

Natali Velijaj, Fisnik Blakaj, Betim Blakaj, Nazmi Thaçi, Sefedin Shala, Imer Fazliu, Jakup Blakçori, Ergyn Dogani dhe Hashim Shala...
0 291

Partia Demokratike e Kosovës, me rastin e publikimit të aktakuzës kundër disa ish-komandantëve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës,...
0 509

Tashmë janë më shumë se 10 mijë shqiptarë që kanë firmosur online një peticion, i nisur nga Aleanca Kundër...
0 481

Në pjesen e 203 që transmetohet në kanalin turk ATV, LUGINA E UJQËVE KURTHI sërish na kujton dhe na...
0 338

Qeveria e Maqedonisë ka miratuar propozimin që shqiptari Naser Hajdari të emërohet Avokat i shtetit. Kjo është konfirmuar për...

Kush femër në botë nuk do të kishte zili një fund shpinë të tillë. Fituesja e...