0 153

Përfaqësuesit e Partisë Demokratike të Kosovës ndonëse qeverisin për herë të dytë me qeverinë e Kosovës, vazhdojnë të shquhen...

Këngëtarja kosovare, Adelina Ismajli, asnjëherë nuk e ka fshehur simpatinë që e ka për Lidhjen Demokratike...

Këngëtarja kosovare, Adelina Ismajli, asnjëherë nuk e ka fshehur simpatinë që e ka për Lidhjen Demokratike...
0 200

Personat e dënuar për pedofili, do t’i nënshtrohen tredhjes kimike, e madje edhe dënimeve më të ashpra. Kjo është...
0 192

Anëtarët e Akademisë Shqiptare të Arteve dhe Shkencave i janë drejtuar me një letër të hapur kryeministrit grek, Antonis...
0 170

Nganjëherë janë pak sekonda në heshtje që thonë më shumë se sa gjithçka që thuhet me fjalë. Pyetja e parë...
0 201

Lëvizja VETËVENDOSJE! mbajti tubimin përmbyllës të fushatës për zgjedhjet lokale të 3 nëntorit. Në sallën e sporteve “1 Tetori”...
0 189

Në tubimin përmbyllës të AKR-së në Gjakovë, i cili është mbajtur të premten në mbrëmje, kandidatja e këtij subjekti...
0 153

Kryetari i PDK-së, Hashim Thaçi ka përmbyllur fushatën zgjedhore në Prizren. Ai premtoi se nga viti i ardhshëm do...
0 153

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve e ka vlerësuar si të rregullt fushatën parazgjedhore të subjekteve politike, të cilat marrin pjesë...