Luana Vjollca sot është shndërruar në ikonën e televizionit shqiptar, Top Channel. Ndërkohë ajo është një...
0 289

Deputetët e Kuvendit të Kosovës vetëm për nëntë muaj, prej janarit deri në shtator të këtij viti, kanë bërë...
0 216

Televizioni “A1 Report” publikoi ditën e sotme dokumentin zyrtar që tregon se ish-ambasadori i Shqipërisë në Beograd, ka firmosur...
0 250

Integrimi i Shqipërisë në Bashkimin Evropian kushtëzohet me arrestimin e Sali Berishës dhe të ministrave të tij të korruptuar. Ky është mesazhi i qartë dhe...
0 317

Ministrja për Çështje të Jashtme dhe Evropiane e Kroacisë, Vesna Pusiq, ka thënë se Qeveria kroate është e gatshme...
0 473

Ish-kryetari i Kroacisë, Stipe Mesic ka thënë se procesi i bashkimit të Evropës nuk mund të jetë i përfunduar...

Zëdhënësja e Partisë Demokratike si dhe pedagogia e Fakultetit të Drejtësisë Laura Vorpsi, në një intervistë...
0 366

Ajo sot është një nga këngëtaret më të pëlqyera për stilin e ri që ka sjellë në muzikën e...
0 330

Televizioni “A1 Report” publikoi ditën e sotme dokumentin zyrtar që tregon se ish-ambasadori i Shqipërisë në Beograd ka firmosur...
0 607

Policia më shumë se 12 orë po gjurmon, tani për tani, pas personit të panjohur i cili mbrëmë rreth...