0 196

Kandidati i Aleancës Kosova e Re, për Prishtinën Korab Sejdiu, sot përmbylli fushatën e tij në Prishtinë, ku ishte...
0 226

Kryeparlamentari Jakup Krasniqi ka marrë pjesë në tubimin përmbyllës të Iniciativës Qytetare të Drenasit ku ka kërkuar që të...
0 329

Fuqi dhe rezistence per epshin tuaj? C’duhet te dini per testosteronet e lira Eshte...
0 260

Për shumëçka, zgjedhjet vendore në Gjakovë do të jenë pasqyrim i ndryshimeve politike që duhet të ndodhin në Kosovë....
0 199

Ish-kryeministri shqiptar Sali Berisha do të shpallet qytetar nderi i komunës së Dibrës në Maqedoni. Lajmi i bë i...
0 191

Zyrtarët amerikanë janë mjaft optimistë se Shqipëria do të pranojë që armët kimike të Sirisë të demontohen në territorin...
0 204

Edhe oborri i Shkollës “Fadil Hisari” ishte i vogël për t’i zënë banorët e Lagjës së Trimave” të cilët...
0 147

Me rastin e ditës së mbajtjes së zgjedhjeve lokale në Kosovë, Përfaqësuesi Special të i BE-së dhe Shef...
0 103

Kryetari i partisë Demokratike të Kosovës Hashim Thaçi i shoqëruar nga kryetari i Komunës dhe kandidati edhe për një...
0 89

Nuk kanë kandidat për kryetar të Prishtinës, por janë faktorë shumë i rëndësishëm në shoqërinë tonë. Ata bartin vlera...